Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ros (och ris) vid Stensjön

/
  • Fiskare från hela Sverige möter man längst strandkanten.

Annons

Jag vill tacka och uppmärksamma alla i Grycksbo fiskeklubb för deras omfattande ideella arbete och otroliga engagemang för alla fiskare!

Tack vare dem har Grycksbo och Falun hamnat ordentligt på kartan, och fiskare från hela Sverige möter man längst strandkanten vid Stensjön.

Tack vare dem har enormt många människor en rekreationsplats att åka till och koppla av och njuta av den fina sjön, naturen och omgivningarna.

Och tack vare deras otroliga arbete kan även handikappade få plats runt sjön och lätt komma ner och fiska på fina platser.

Med pengar enbart från klubben har en handikappsplats gjorts vid Stensjön samt även en vid Svarttjärn. Men här förtjänar Falu kommun en skopa ovett. Att inte sponsra detta bygge med en enda krona för de handikappades rätt till avkoppling runt sjöarna är förkastligt. Riktigt dåligt av kommunen.

Tydligen så har klubben själva fått stå för materialkostnaderna. Dessutom klarades bygget av ideellt arbete av medlemmarna och andra som hjälpt till.

Allt sådant arbete borde sponsras mer av kommunerna överhuvudtaget såklart. Men detta är extra ordinärt då det gäller för de handikappade i vårt samhälle.

Nä, kasta pengar på hoppbackar och usla ombyggnationer av stadskärnan med mera går bra men inte detta.

Återigen, tack till er alla i Grycksbo fiskeklubb.

Anonymen

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare
Annons