Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Roligare träning med fina kläder

Visst känns det lite lättare att motivera sig själv till träning när det är soligt och varmt i luften?
Vårens hetaste träningstrender ser ni i modereportaget med våra tre snygga modeller Madeleine, Karin och Ingrid.

Styling: Marlene Stedt.

Make up: Maria Gustafsson.

Fotograf: Emelie Langer Strömberg, Langer Fotografi & Design AB.

Tack till Actic Lugnet Falun för lån av lokaler.

Borlängetjejen Jennie designar egna yogakläder

Jennie Reinholdsson är en 35-årig tjej från Borlänge. Hon läste till yogalärare på Axelssons i Stockholm och blev klar för två år sedan. Sedan en tid tillbaka designar hon egna yogakläder.

Hur länge har du hållit på med yoga? – Jag är utbildad personlig tränare, ICF-coach och stress/friskvårds-terapeut i grunden och vill leva som jag lär – att lyssna på min egen kropp. Som PT (personlig tränare) kände jag att jag gav väldigt mycket av mig själv, och behövde hitta ett verktyg att ”fylla på” mig själv med, och då hittade jag yogan för tre år sedan.

När började du designa egna kläder? – Jag har ju haft träningskläder som min arbetsuniform i många år, och vet vikten av funktion i träningskläder. Min kollega Joel på Strongfit kommer från Dalarna, men är numera bosatt i Uppsala. Så jag hörde av mig till Joel, som jag lärt känna när jag tränade crossfitt, om ett eventuellt samarbete – och på den vägen är det. Jag tycker att man ska stötta driftiga personer från hemtrakten, så det var jätteroligt att han nappade.

Var finns de att köpa? – Mina kläder finns att köpa på strongfit.eu, samt på olika mässor och event .