Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Roger en mångsidig artist

Roger Pontare anses vara en av färgstarka artister. Också en av landets mest mångsidiga sångare. Som årets BSM- gäst kommer Roger att bjuda på allt från Melodifestivalschlager till Frank Sinatralåtar. På måndag, den 8 oktober, släpps biljetterna till konserten den 17 november.

– Dom har varit och frågat redan på turistbyrån, berättar Borlänge Skolors Musikkårs ledare Tomas Hellström om biljettintresset inför den femtonde versionen av BSM med gäster.

BSM med Gäster har sedan start varit ett framgångsrikt arrangemang och det grundmurat goda rykte som byggts upp har underlättat rekryteringen av kända artister som Siv Malmkvist, Lasse Brandeby, Annelie Rydé, Pernilla Wahlgren och förra årets BSM- gäst Kalle Moraeus.

Med Roger Pontare har Borlänge Skolors Musikkår åter rekryterat en känd och mycket populär artist.

Årets BSM- gäst har lovat att bjuda på ett program med bredd under konserten på kvällen den 17 november i Hagaskolans aula. Frank Sinatralåtar har redan nämnts. Ur Roger Pontares egen repertoar är När vindarna viskar mitt namn en Melodifestivallåt som försvarar sin plats på konsertprogrammet den 17 november.

Blir det åter fullsatt i Hagaskolans aula?

– Förutsättningarna är goda, men besked får vi redan på måndag, konstaterar Tomas Hellström om årets biljettsläpp hos turistbyrån i Borlänge.

Då det gäller konsertprogrammet den 17 november den trogna publiken som vanligt räkna med frikostiga doser av marschmusik, populärmusik och framträdande av de alltid uppskattade drillflickorna.