Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Rödgröna Propagandabladet

Annons

Varför ska jag som skattebetalare betala ensidig rödgrön propaganda? I veckan kom landstingets så kallade informationstidning Inblick. På sidan skriver Ingalill Persson (S) en halvsida och på sidan 3 finns ytterligare en halvsida där majoriteten i landstinget (S + V+ MP) förklarar sin skattehöjarlinje. Däremot finns inte en (1) spaltmillimeter där oppositionen får kommentera eller utveckla sina synpunkter.

Det är uselt att en informationstidning för landstinget, en som finansieras med mina och andras skattemedel, enbart och ensidigt tar upp en politisk vinkling. Partipropaganda får faktiskt partierna själva finansiera, bland annat med de medel som de redan får i form av partibidrag.

Eftersom knappast motsvarande spaltutrymmer ensidigt kommer att ges till oppositionen i nästa nummer, även om det inte vore orimligt, så borde tidningen annars döpas om till Dalarnas Rödgröna Propagandablad! Eller finns det hopp om ursäkt och rättelse?

Nu får det räcka med rödgrön röra

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare