Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Robinson-Melissa: "Glad för deras skull"

"Robinson: love edition" avgjordes på torsdagen och en av vinnarna var Borlänge-tjejen Melissa Millers värsta konkurrenter i programmet, Jennifer Egelryd.
– Det kändes otroligt snopet att få en kniv i ryggen av Jennifer precis innan final, säger Melissa.

Annons

Melissa Miller tog sig ända till semifinal i "Robinson: Love Edition" men missade finalen när hon röstades ut i örådet. I stället var det Dan Spinelli Scala och Jennifer Egelryd som stod som vinnare när programserien avklarades på torsdagen.

– I dag är jag glad för deras skull. Genom olika metoder så lyckades de två kamma hem segern, det måste kännas underbart att ta sig hela vägen in i mål!

 Hade du hellre sett några andra som vinnare?

– Ja, jag hade självklart önskat att jag och Dan hade vunnit ihop. Vi hade kämpat ihop sedan sammanslagningen så det kändes otroligt snopet att få en kniv i ryggen av Jennifer precis innan final. Men det är som sagt ett spel och jag blev "playad". 

Melissas väg genom programmet har varit turbulent och bitvis har hon känt sig utfryst av de andra deltagarna i programmet.

– Jag har lärt mig mycket om mig själv, hur jag agerar och reagerar under ett extremt pressat läge, jag vet att jag är stark och klarar fysisk och psykisk påfrestning bättre än jag trodde. Jag är tacksam för utmaningen, äventyret och resan jag delade med de andra deltagarna. Vilka minnen för livet vi har!

Kan du rekommendera andra att vara med i programmet?

– Oj svår fråga, det är väldigt individuellt. Jag kan inte säga att det skulle vara något för alla. Man måste veta att man ger sig in i en riktigt tuff tävling och det är inte alltid den fysiska biten som är den svåraste. Allt kantas av svek, intriger och drama. Man lever ständigt under stress och press både fysiskt och psykiskt.

Just nu befinner sig Melissa Miller i Filipinerna och jobbar bakom kameran med den norska, danska och holländska produktionen av Robinson där hon är en del av säkerhets- och sjukvårdsteamet. Erfarenheten som tidigare deltagare har hon stor nytta av.

– Som deltagare i Robinson lämnas man aldrig ensam, det var något jag lärde mig under den svenska produktionen. Men inte visste jag då att jag bara månaderna senare skulle ta hand om deltagare. Så det kan gå, livet är fullt av överraskningar. Förutom att jag ibland sover på stränder i ett litet tält så tar jag hand om deltagarna om de råkar ut för lättare skador som inte kräver en doktor, jag har alltid mitt sjukvårdskit med mig och är redo om det behövs, säger Melissa.

Följ Melissas äventyr i Filipinerna genom hennes blogg www.melissamaja.com.