Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Rindberg, en engagerad politiker

Det är beundransvärt att Jan Rindberg orkar ta strid för den nu snart nedmonterade kultur- och fritidsnämnden, samt för utförsäljningen av Hedemora stads arv och historia. På kommunens hemsida står det: "Visionen för Hedemora kommun är en bygd med framtidstro där människor och näringsliv utvecklas..."

Det står även som en punkt: God livskvalité innebär bland annat att Hedemora kommun utvecklar kultur- och naturmiljön.

Hur menar man då? Det kanske är dags att ta bort den textraden, och kanske hela rubriken där det står: Hedemora välkomnar! För här välkomnar vi ingenting, här tar vi bort och lägger ner det vi kan, och vi lyssnar absolut inte på invånarna.

Jag är säker på att om det skulle läggas ut nya protestlistor där vi fick skriva under och uttrycka vår åsikt så skulle de skrivas under av betydligt fler än de 3 000 som skrev under förra gången. Men det spelar ju ingen roll, för de politiker vi själva har valt väljer ju bort oss, som fortfarande bor kvar här.

AL