Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Rekordmånga kom till PRO Säfsnäs fisketävling

Det blev en rekordstor uppslutning när PRO gästade Pia Bergqvist på Hösjöheden för den årligt återkommande fisketävlingen.

Inte mindre än 27 personer hade anammat kallelsen, de flesta storfiskare som ville tävla om vem som kunde dra upp flest antal fiskar på en timme. En del valde i stället att svara på frågesport och umgås i det vackra vädret som dessvärre även knotten uppskattade. 

När biltutan ljöd efter en timmes fiske räknades fångsten och vinnaren utsågs.

Anders Larsson halade upp hela 21 firrar ur sjön. Ann Wilhelmsson kom tvåa med 17 fina fiskar medan tredje priset delades mellan Tommy Hansson, Margareta Hansson och Leif Enochsson som drog upp 13 fiskar vardera! 

Ordförande Eero Mäkivierikko stod vid kastrullerna och serverade varmkorv med bröd och värdinnan Pia hade fyllt stora skålar med läckra nyplockade jordgubbar och vispgrädde som hon trakterade oss med.

Den kluriga frågesporten handlade om de olika verksamheter som pågått i den gamla fabriken i Fredriksberg. Vinnare blev  Lars Öberg medan Clary Svensson, Bengt Andersson och Jeanette Schander delade på andra priset.

Ett glatt gäng tackade dagens värdinna Pia som åter generöst bjudit in oss till en trevlig träff vid vackra Hösjön.

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med DT Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel