Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Redovisa post för post

Med anledning av Karlssons insändare (17/10) om nyanländas ekonomi har jag gått i taket. Nu kräver jag att kommunen redovisar alla kostnader i nämnda ärende. Nu vill jag inte läsa om något svammel utan riktig fakta som en kommuninvånare med sjuårig folkskola kan förstå.

Och Jan Boman (S) som är högsta politikern, ge order till den som kan redovisa post för post i detta ärende. Man är ju så trött på att aldrig få höra något annat än att det aldrig finns några pengar när det gäller, skola, hemtjänst, barnomsorg, äldrevården med mera.

Ordet sparpacket ringer snart i öronen både natt och dag. Jag har min teori klar om orsaken, den är att kommunen är med och lortar i allt mellan himmel och jord. Våra skatter ska gå till kärnverksamheten i första hand och blir det något över kan man överväga att använda det till annan verksamhet. Nu är jag arg!

Ingemar Berglund

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare