Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Real Madrid fortsätter att vinna

Annons

Real Madrid satte press på Barcelona genom att hemmaslå Deportivo la Coruna med 3_1. Resultatet betydde att Barcelona blev piskat att besegra Getafe i lördagens sena kvällsmatch för att inte tappa mark i kampen om ligasegern.

Real Madrid tog ledningen i 27:e minuten genom ett omdiskuterat mål av Sergio Ramos. Mitt i en lilavit röra lyckades backen få en fot på bollen och peta in matchens första mål, ett mål som föregicks av en misstänkt handpåläggning av van Nistelrooy.

I andra halvlekens nionde minut kvitterade Joan Capdevila efter att David Beckham misslyckats med en rensning. Tre minuter senare revanscherade sig den nyuttagne landslagsmannen när han slog ett perfekt inlägg till Raúl som nickade in 2_1. En kvart före slutet avgjorde Ruud van Nistelrooy med sitt 23:e mål för säsongen.

Ligatrean Sevilla är fem poäng efter Real Madrid, men har en match mindre spelad. Laget spelar hemma mot Zaragoza på söndag.

Fjärdeplacerade Valencia förlorade hemma mot Villareal med 2_3, ett resultat som innebär att Valencia inte längre kan vinna ligan.

TT

Mer läsning

Annons