Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Joe Labero testar Dalhalla inför sommaren

/
  • Magisk. I augusti kommer Joe Labero till Dalhalla. Inför de två föreställningarna inspekterade han utomhusarénans alla magiska möjligheter under måndagen.

Annons

Joe Labero har varit professionell magiker och illusionist i 25 år - de senaste åren även på det internationella planet. De senaste åren har han varit sugen på att få uppträda i Dalhalla.

- Dalhallachefen Håkan (Ivarsson) har visat stort intresse för att få mig hit - och jag har också varit intresserad av att komma. Vi har diskuterat saken fler gånger. Tyvärr har det tidigare inte riktigt fungerat i planeringen, men nu kunde det bli av, säger han.

Labero har två Dalhallaföreställningar bokade, den 24 och 25 augusti.

– Dalhalla har sådana otroliga möjligheter för en magisk föreställning. Jag ville komma hit för känna av platsen och insupa alla möjligheter. Ännu är inte föreställningen detaljplanerad. Men jag kan tänka mig fyrverkerier, bergsklättrare, dykare, något nummer där vattenytan och klipporna nyttjas i föreställningen. Jag kan mycket väl ge mig på ett utbrytarnummer, på någon hög klipphylla - á la Houdini. Hur det ska gå till har jag ännu inte räknat ut, säger han.

- Jag har faktiskt uppträtt i Dalhalla tidigare, för två år sedan. Men då handlade det om ett enskilt företagarevent - för Bonniers. Då fick alla plats på scenen - 300 personer. Mysigt och intimt. Inte minst då insåg jag storheten med Dalhalla, säger han.

Han utlovar två spektakulära shower i Dalhalla, som förövrigt blir de enda Laberoföreställningarna i Dalarna i sommar. I showen deltar även Dalasinfoniettan. Laberos manskap uppgår till ett 20-tal personer.

Mer läsning

Annons