Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Cecilia ny vd för Siljan Turism

/

Annons

Att Siljan Turism vd Anders Bjernulf skulle lämna sin plats trodde Cecilia inte skulle hända. Jobbet var redan när hon kom till Rättvik och Vikarbyn ett drömjobb.

– Jag är omtumlad och detta känns jättespännande. Jag trodde aldrig det skulle bli möjligt att få arbetet, säger Cecilia Österlund.

Och bland många välmeriterade sökande till tjänsten blev Cecilia med sin bakgrund i resebranschen, med sina ledaregenskaper och utåtriktade profil ett naturligt val.

Hans Olof Bogren, vice ordförande i bolagets styrelse och styrelseordförande för Siljan Turism Intressenters Ekonomiska förening och bolagets styrelseordförande Mikael Thalin är mycket nöjda.

– Vi har arbetat med rekryteringen sedan före jul och omkring 30 sökande har funnits med i processen. Efter hand har tre personer funnits kvar och idag har styrelsen enhälligt beslutat utse Cecilia till verkställande direktör för Siljan Turism och hon tillträder första maj, säger Mikael Thalin.

Cecilia har arbetat inom resebranschen under större delen av sitt yrkesverksamma liv med ett avbrott för en tid inom Kinnevikskoncernen.

Mer läsning

Annons