Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Räkningen kom men inte hissen

En medlem i BRF Kören har problem med benen som inte vill bära längre. Han bor på andra våningen och har blivit lovad en hiss av Bostadsanpassningen. För sex veckor sedan fanns det en sådan hiss i BRF Kvartetten som vi från styrelsen var och tittade på och som inte behövdes där. Det är väl 400 meter mellan de här portarna.

Man tog ju för givet att den hissen som redan fanns här skulle monteras i Kören. Men varför göra det enkelt när man kan krångla till det? Vecka 44 kom en räkning till BRF Kören på 3 700 kr för nämnda hiss. Då är det minsann inga långbänkar.

Jag var i nämnda trapphus när mannen med problem kom i sin rullstol. Det var inte roligt att se hur han fick kämpa sig uppför trappan till lägenheten. Jag var och tittade i trapphuset 9/11 och hissen lyste med sin frånvaro. Varför ska det vara så svårt att låta sunt förnuft råda? Försök och sätt lite fart på saker och ting.

Ingemar Berglund

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare