Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Pugh tuffar till sig på slutet

Pugh trio börjar med en helt ny låt. Den heter Lust hunger. Den varan kunde det gärna fått vara mer av.

Det börjar lite lojt. Men Pugh är pigg. Han konverserar, rockposerar och bjuder på subtila 60-talsflirtar genom att låna gitarriff från Stones och Them.

Inte är det något fel på energin, men tyvärr låter det lite tunt om trion på scenen. Särskilt då huvudpersonen väljer att hänge sig åt gitarrsolon, för då har basen och trummorna svårt att fylla ut.

Kanske en smula otippat är det låtar som Het och Kajans sång - den mest anarkistiska från Bolla och Rulla, enligt honom själv - som svänger bäst i början. Lite mer bensprittande om man säger så. Dinga Linga Lena, slarvar han bort på något sätt. Därmed missar han nog chansen att få i gång publiken på allvar. Även om det syns en del solsvedda armar i luften.

Först i extranumret Hog Farm, börjar både Pugh och bandet låta råare och ettrigare. Hade mer av eftermiddagens repertoar haft den intensiteten, skulle också de gröna hästarna ha bildat trio. Minst.