Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Siljansnäs höstavslutning på "Sockis"

Till PRO Siljansnäs sista månadsmöte för året blev det stor anslutning. 67 medlemmar hade vågat sig ut trots det hala väglaget.

Vi hade bjudit in Hans Ström även kallad Järna-Elvis från Dala-Järna och hans medhjälpare Alf som spelade dragspel. Något luciatåg blev det inte i år men det var nog ingen som hann med att sakna det.

Klockan 14.00 hälsade vår ordförande Erik Peters alla välkomna. Nu var det dags för vår underhållning. Efter en kort presentation kom förvandlingen... En svart peruk, solglasögon, en röd schal så hade Hans förvandlats till Elvis som sjöng Elvis-låtar men på Järnamål. Inte bara Elvis-låtar utan även andra låtar framfördes varvat med en del historier. Många glada skratt blev det.

Efter cirka en timme blev det dags för kaffe och tårta. Vår egen bagare Märta Ollén som brukar baka till våra träffar fick en liten julblomma. Vi uppskattar verkligen att vi har henne.

Till sist var det dragning på årlotteriet. Idag hade det sålts nästan tre lotterier. När vinsterna var utdelade var också vår sista träff för året slut. Vår ordförande tackade alla som kommit och önskade alla god jul och gott nytt år.

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med DT Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel