Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO-avslutning med luciatåg

PRO Hedemora hade den 4 december avslutning på höstens medlemsmöten. 80 förväntansfulla medlemmar bänkade sig inför det fantastiska luciatåget med Stureskolans förskoleklass.

Annons

Underbara lucior, tärnor, tomtar, pepparkaksgumma och stjärngosse äntrade scenen och framförde både gamla och nya sånger som belönades med rungande applåder efter varje låt. Dessa barn lyckades verkligen få alla att känna att julen snart är här.

Efter detta fantastiska uppträdande passade det bra med julgröt och skinksmörgås. Kaffe med lussekatt avnjöts under den kommande julauktionen som föreningen för första gången anordnade. Julpaket och annat, skänkta av våra medlemmar auktionerades ut under mycket skratt, av auktionisten Tommy Ander.

Därefter följde information om resan till Höga Kusten i juni och duktiga medhjälpare avtackades med blomma. Mötet avslutades med att ordförande tackade för de många skänkta gåvorna samt önskade alla god jul och gott nytt år.

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med DT Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel