Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Prinsparet Sofia och Carl Philip samarbetar med ny festival

I början av augusti är det dags för artister som Johnossi, Kaliffa och Julia Frej att inta Gärdet i Stockholm då det är dags för festivalen Let's Make Love Great Again - en kärleksmanifestation, som arrangören själva säger, och som samarbetar med prins Carl Philips och prinsessan Sofias Stiftelse.

Annons
Prinsparet Carl Philip och Sofias Stiftelse samarbetar med festivalen Let's Make Love Great Again. Foto: Hovet/pressbild, Let's Make Love Great Again/pressbild.

Evenemanget är "ett initiativ för att sprida kärlek och omtanke genom att löpande anordna olika aktiviteter runt om i landet som lyfter budskapet", skriver arrangören, som bland annat också driver Putte i Parken.

► LÄS MER: The Sounds uppträder i Leksand på Putte i Parken – "Vi har lagt ribban högt"

Det är den 11-12 augusti som det två dagar gratis arrangemanget drar igång och där kultur och föreläsningar också ska ta rum.

Prinsparets Stiftelse har bland annat som mål att jobba mot hat och mobbning på internet. De har också just nu kampanjen #viberättar som riktar sig till barn och unga som blivit utsatta för något på nätet som inte känns okej.

Stiftelsen kommer att finnas på plats under festivaldagarna i Stockholm för att berätta mer om kampanjen.

– Alla vinner på att vi är schyssta mot varandra. Genom en manifestation för kärlek, respekt och omtanke tar vi tillsammans med Let's Make Love Great Again nästa steg i arbetet med att sprida mer hjärta på nätet och IRL, säger Sofia Ewerlöf, verksamhetschef Prinsparets Stiftelse i ett pressmeddelande.

Bland annat uppträder Darin, Loreen, Kaliffa, Maxida Märak och Mikael Wiehe med flera.

► GUIDEN: Nu gäller det att välja – här är festivalhelgerna när allt krockar!

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips
Annons