Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Premiären för Skoter-tv närmar sig - se teasern här

Snart drar vi i gång Skoter-tv på riktigt. Heavy och Martin väntar bara på att snön ska börja falla på allvar. Och på fler tittar-filmer. De har rasat in men vi vill ha ännu fler för att kunna göra Dalarnas bästa skoter-tv.
– Vi vet att skotern fängslar otroligt många människor. Nu ska vi grotta riktigt djupt i skoter-Dalarna. Men vi behöver hjälp, säger Heavy.

I vinter ger sig Jonas "Heavy" Stentäpp ut i vinter-Dalarna tillsammans med Martin Trygg bakom kameran för att hänga med skoterfolk i länets alla hörn. Det kommer att dreglas över förgasare, häpnas över vackra fjällvyer och storknas över galna tricks bland skoterns extremåkare.

Men för att det här ska bli riktigt bra vill vi att du ska vara med och bjuda på dina bästa klipp från förra årets skoter-säsong.

Har du gjort det galnaste hoppet, kört sjukt snabbt eller kört det lösaste pudret? Bräck dina polare med bästa skoter-klippet och gör det här på dt.se och dalademokraten.se.

Mejla dina klipp via sprend eller mejla dina youtube-klipp till: jonas.stentapp@mittmedia.se

Och så länge: jobba upp snösuget med vår teaser för programmet.