Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Premiär för Open stage

– Kom och sjung och spela!
Den uppmaningen riktar musikern Björn Hermansson till Borlängeborna då han i dag, lördag drar i gång "Firmafesten Open stage"

Annons

Varje år vid juletid är Björn Hermansson en av de som ligger bakom Borlängemusikernas egen familjefest, "Firmafesten". Ett evenemang han nu utvecklat ytterligare.

Under tillägget "Open stage" ska man på Bolanche under ett antal höstlördagar köra en öppet hus-variant av Firmafesten dit alla som känner sig sugna på att sjunga eller spela inför publik ges den möjligheten.

– Det pågår mellan kl 14 och 18 på eftermiddagen och vem som helst får komma. Det skulle vara kul om några nya förmågor ville visa upp sig på Open stage. Allt ska vara ett lättsamt, lekfullt och spontant jam vilket också är en upptrappning mot den riktiga Firmafesten i slutet av året, förklarar Hermansson.

– Vi har även ett husband som fixar att kompa de som vill ha lite backup på scenen, tillägger han.

Premiären för Open stage är alltså i dag klockan 14, och det hela fortsätter sedan vid ytterligare tre tillfällen: 6 oktober, 27 oktober samt 17 november.