Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Pralins Må Bra Dag!

Välkommen till Pralins Må Bra Dag!
Det är aldrig för sent - idag är första dagen på resten av ditt liv
Kom med på en dag som får dig att skratta, tänka efter och finna inspiration och må bra!

Lördag 6 oktober 10.00-14.30
Dalasalen, Falun

Med Tidningskortet 350:-
(utan Tidningskort 400:-)
Obs! Begränsat antal biljetter. Först till kvarn gäller.
Max 2 biljetter per Tidningskort.
BILJETTSLÄPP Tisdag 11 september kl 9.00
Finns till försäljning på webbshop.dt.se

Det är kort sagt aldrig kört! Att sluta röka, att gå ner i vikt, att byta jobb, att börja plugga, att träffa den rätta, att gå ifrån någon, att sluta dricka... Oavsett vad det handlar om är det aldrig för sent att förändra ditt liv! Lever du det liv du vill? Eller är du för upptagen för det? Det är frågor vi ställer oss på årets Må bra-dag. Kom med på en dag som får dig att skratta, tänka efter och finna inspiration och må bra!

Föreläsare: Per Holknekt, Robert Wickström, Susanna Eklund
Dessutom: En härlig sopplunch med dryck (ett glas vin eller alkoholfritt) samt kaffe avslutar dagen.

För andra året i rad utses Årets Pralin, en person som får dig att må bra genom att bjuda på sig själv och dela med sig av livets glädjeämnen. Ett fint pris väntar Årets Pralin och även till den som nominerar!

Per Holknekt - Från uteliggare till affärsman och entreprenör.
År 2000 förlorade han allt: Sin familj, sina vänner, sina arbetskamrater, sitt företag, sina tillgångar. Nu är han en av Sveriges mest uppmärksammade entreprenörer som gått från att ha varit världsmästare i skateboard via hemlös alkoholist till en av våra mest firade modedesigners. Per Holknekt är en man som söker upp rädslan och utmanar den.

Robert Wickström - Ditt liv - Ditt val
Robban Wickström från Falun har medverkat i Biggest Loser Sverige. Han har helt ändrat sitt liv och sina vanor. Robban hade i stort sett gett upp när han fick chansen att förändra. Han blandar humor med allvar när han berättar om sin egen resa och hur han
tog tillbaka kontrollen över sitt liv. Det aldrig är för sent att förändras och ta sig ur en dålig sits.

Susanna Eklund - Den som väntar på något gott väntar alldeles för länge.
Susanna Eklund är en underhållare och sportnörd som iakttar olika vardagsföreteelser med underfundig humor men alltid med finess. Skämtar om vådan över att alltid behöva ta för sig, ta plats och armbåga sig fram. Med en bakgrund som många kan känna igen sig i skämtar stå upp-komikern Susanna Eklund om vardagliga ting och får publiken att vika sig av skratt. Bästa råd: Gå vidare!