Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Polisen måste prioritera

Vet ni vad som är löjligt? Det är att polisen tar fast små så kallade ¨Epa -raggare¨ medan de inte fokuserar på grövre saker som narkotikabrott. Man borde prioritera de grövre brotten först eftersom det är värre än att en a-traktor som går i 31kilometer i timmen. Att få bort de grövre kriminella från gatan och hålla de unga borta från kriminalitet, borde vara målet.

Man borde lägga mer resurser för att bibehålla säkerheten i svenska förorter, vi kan ta Rosengård, Tensta och Kista som exempel, det är ställen där kriminaliteten är hög. Där borde man sätta in extra personal för det är inte acceptabelt med laglösa stadsdelar.

Det är svagt av regeringen att polisen inte får tillräckliga resurser och det är samtidigt lågt av polisen att prioritera a-traktorer framför narkotikalangare/missbrukare!

DA

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare