Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Polisen grep tre drogade män

En efter en dök de drogade männen upp vid lägenheten i Kvarnsveden, mitt framför näsan på polispatrullen.

Klockan var omkring 17 på onsdagskvällen då en polispatrull såg hur en misstänkt påverkad person kom ut från en lägenhet i Kvarnsveden. Mannen plockades upp och togs med till polishuset för provtagning.

Patrullen begav sig därefter tillbaka för att undersöka den aktuella lägenheten lite närmare. Där fanns då ytterligare en man som också han visade tydliga tecken på att vara drogad. Även han kördes till polishuset.

Polisen åkte därefter ännu en gång tillbaka för att fortsätta sin husrannsakan i lägenheten. De hann dock inte söka någon längre stund förrän näste man klev in genom dörren. Inte heller han visade tecken på att vara vid sina sinnens fulla bruk och för patrullen blev det ytterligare en skjuts mot högkvarteret i centrum.

– De kom in med ungefär en timmes mellanrum och minst ett par av dem hade narkotika på sig när de visiterades, kunde stationsbefälet Anders Jonsson berätta vid 22-tiden.

Då satt trion fortfarande kvar. Något beslut om eventuella anhållanden hade dock inte hunnit fattas av jouråklagaren.

– Jag har inte heller hunnit höra om husrannsakan i lägenheten gav något, säger Anders Jonsson.

De tre gripna männen är födda 1983, 1964 och 1967 vara åtminstone de två första är hemmahörande i Borlänge.