Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Polisen får bära hundhuvudet

Annons

Två dalariksdagsmän klagar i en debattartikel (12/10) över att polisen inte utreder bensinstölder trots övertygande bevis. I valet 2006 lovade Moderaterna förstärkning av polisen, så har skett. Ingenting har dock förbättras!

Enklare brott lönar sig inte att anmäla. Till och med våldsbrottsutredningar läggs ner på löpande band. Jag tycker att dessa två herrar inte har förstått sitt ansvar. Till syvende och sist har vi den polis som politikerna förtjänar.

Hur ska polisen kunna göra ett riktigt jobb när man knappt kan lämna ut ett riktigt signalement på förövare innan vänstern brölar om rasism. Inget annat nordiskt land behandlar sina poliser så illa som Sverige. Ingriper polisen är det fel.

Man kan ibland se debattprogram där poliser ensamma ska sitta och försvara korkade lagar som politikerna egentligen borde stå till svars för. Decennier av vanskötsel adresserat av sossarna har borgat för en politiserad och ineffektiv polisapparat.

Är våldsspiralen i våra förorter också polisens fel?

Sten Bumling

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare