Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Planerar ett kalas - i stereo

Förutom att Folk & Rock nu fyller 25 år som passar Ingemar själv också på att fylla 50 år den 17 december.
Detta tillsammans gör att han nu planerar för ett rejält födelsedagskalas den 30 december.
– Bland annat kommer då Sator och The Nomads att göra lite kortare partyspelningar, avslöjar Ingemar.

Annons

Borlänges egen Herr Skivbutik fyller nu snart alltså halvseklet jämnt och det egna firandet passar han taktiskt nog på att slå samman med butikens födelsedagskalas. Ett partaj som är förlagt till S2.

– Allt är lite löst ännu, men klart är i alla fall att Sator och The Nomads dyker upp för att spela, de sista faktiskt i originalsättning, och det ska givetvis bli hur kul som helst. Jag såg Sator när de partyspelade under P&L i somras och det var ruskigt bra och kul, säger Ingemar som dock inte nöjer sig med dessa minst sagt tunga partyakter.

– Förutom att jag hoppas det löser sig med lite gästartister som kan hoppa in på lite låtar så jobbar jag också på att få över något band eller artist från USA, givetvis då någon av mina personliga favoriter.

– Sedan kommer jag också att bjuda in flera lokala band och artister som får köra två-tre låtar. En av dem jag väldigt gärna vill ha med då är Elina Ahlander, tidigare känd under namnet Moraltanten och hon är en otroligt duktigt singer/songwriter med en personlig touch.

Ingemar och Folk & Rocks partaj kommer att vara öppet för allmänheten och förköpsbiljetter kommer att släppas de närmaste veckorna.

Annons