Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Petter och UnderbaraClara föreläser under Borlänge Företagardagar

Företagarandan i Borlänge ska uppmärksammas med arrangemanget Borlänge Företagardagar, den 17-19 april.
Bland föreläsarna finns bland annat artisten och entreprenören Petter Askergren, internetforskaren Annakarin Nyberg, samt influencern "UnderbaraClara" Clara Lidström.

Mer läsning för dig som är prenumerant eller Pluskund:

Deras enkla produkt visade sig bli en succé: "Det är helt sjukt"

Haakon lagar vingen på verk på 100 meters höjd – så är reparbetarnas vardag

Dina gamla vinylskivor kan vara värda tusenlappar – här är 16 skivor du vill hitta i förrådet

SÅ KÖPER DU PLUS

Borlänge kommun skriver i ett pressmeddelande att det finns närmare 5 300 företag i Borlänge kommun och att Borlänge Företagardagar är ett tillfälle att uppmärksamma företagarandan i staden. Temat för årets dagar är utveckling.

Tisdagen den 17 april, mellan klockan 9 och 11 hålls programpunkten "Hur Digitalt är Dalarna?" i stora ljusgården i Teknikdalen. Föreläser gör bland annat representanter från Acando som sedan 2012 har stämt av hur digitalt mogna företagen i Sverige är och tillsammans med Ipsos tagit tempen på Dalaföretagen.

På onsdagen, mellan klockan 10 och 12, blir det en föreläsning och workshop med internetforskaren Dr. Annakarin Nyberg och den digitala influencern Clara Lidström (UnderbaraClara) kring Digitalt entreprenörskap. Detta sker i Hörsalen i Teknikdalen.

Därefter, mellan klockan 12 och 13 på onsdagen, hålls en nyföretagarlunch i stora ljusgården i Teknikdalen. Därefter hålls föreläsningen "Framtidens Borlänge" i Orion på Galaxen mellan klockan 13 och 16. Medverkar gör Kairos Futures och Arbetsmarknadskunskap.

På torsdagen föreläser artisten och entreprenören Petter Askergren, som är mest känd under sitt förnamn. Detta sker på Cozmoz mellan klockan 11 och 12 och Petter kommer att berätta om hur han sköter marknadsföringen för sin musik samt hur viktig sociala medier är för en artist.

Företagardagarna arrangeras av Borlänge kommun, Företagarna Dalarna, Almi Företagspartner, Dalarna Science Park, Högskolan Dalarna, Falun-Borlänge Regionen, Speedbusiness, Dalapop och Friskis & Svettis.

Hela programmet för Borlänge Företagardagar finns på www.borlange.se/foretagardagar

APPEN: Håll dig uppdaterad – ladda hem vår app för IPhone och Android här

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips