Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Peter Hultqvist deltar i Blodomloppet: "Alla kan delta på sina villkor"

På måndag kväll hålls Blodomloppet i Borlänge, vilket lockar tusentals deltagare. En av dem är försvarsministern Peter Hultqvist, som även är ordförande för Socialdemokraterna i Dalarna.

Mer läsning för dig som är prenumerant eller Pluskund:

Tusenlappar går förlorade: Det händer med dina insatta pengar hos spelbolagen – om du dör

Gammalt gräs torkar blixtsnabbt: Expertens tips och råd för att undvika gräsbränder

Här är sommarens största vägarbeten i Dalarna – vi har hela listan

SÅ KÖPER DU PLUS

Nu på måndag är det dags för Blodomloppet, med start vid Maserhallen/Sportfältet i Borlänge. Tusentals människor kommer att delta genom att springa fem eller tio kilometer eller genom att gå fem kilometer.

En av deltagarna är försvarsministern Peter Hultqvist.

- Sveriges blodgivare och blodcentralerna räddar liv. Hälsa och motion är viktigt för alla. Att tillsammans kunna motionera, ha kul och stötta blodcentralerna i Sverige är något fint. Jag deltar för att visa mitt stöd, men också för att visa att alla kan delta på sina villkor, säger Peter Hultqvist (S) i ett pressmeddelande.

Syftet med Blodomloppet är att uppmärksamma och manifestera behovet av blodgivning samt att främja en hälsosam livsstil.

APPEN: Håll dig uppdaterad – ladda hem vår app för IPhone och Android här

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips