Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Peace & Loves ekonomiska situation löst"

"Peace & Loves svåra ekonomiska situation är nu är löst, tack vare en rad insatser".


Det skriver Peace & Love i ett pressmeddelande.

– Vi har fått hjälp av våra leverantörer att sänka leverantörsskulderna med 50 procent. Vi är oerhört tacksamma över det stöd och den förståelse vi fått från våra leverantörer, säger Peace & Love i ett pressmeddelande.

Jesper Heed, Peace & Loves grundare, kommer att gå in med ett ägartillskott i form av ett personligt banklån.

Borlänge kommun och Föreningen Peace & Love har ingått ett fördjupat samarbete som rör marknadsföring. Finansutskottet har beslutat att Borlänge kommun går in med 2,4 miljoner kronor till Föreningen Peace & Love. Föreningen Peace & Love beställer festivalen varje år av Peace & Love AB. Pengarna från Borlänge kommun går till att säkerställa att Peace & Love 2013 blir av.

Klockan 12 på torsdag den 18 oktober släpps biljetter till Peace & Love 2013.

– Vi vill tacka alla de samarbetspartners och leverantörer som hjälpt oss med nedskrivning av sina fordringar. Deras välvilja är det som möjliggjort Peace & Love 2013. Vi är också glada för det fördjupade samarbetet med Borlänge kommun. Vi har alltid haft en bra samverkan, nu kommer vi tillsammans att utveckla detta ännu mer. säger Jesper Heed grundare av Peace & Love.

– Peace & Love-festivalen är otroligt viktig för Borlänge och för Borlänges utveckling. Festivalen har starkt bidragit till att förändra bilden av Borlänge. All den positiva uppmärksamhet Borlänge får i media tack vare festivalen går inte att värdera i pengar. Festivalen är viktig för Borlänges näringsliv och föreningar. Därför har finansutskottet nu beslutat att Borlänge kommun skriver ett samarbetsavtal med Föreningen Peace & Love och går in med 2,4 miljoner kronor i år säger Jan Bohman, kommunstyrelsens ordförande.