Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Peace & Love släpper huvudakt nästa vecka

Peace & Love är tillbaka på banan efter konkurshotet.
Nästa vecka kommer festivalens första bandsläpp och Peace & Love lovar en stor bokning. Men redan nu påstår Nöjesbladet att Depeche Mode är klara för Peace & Love.

Annons

På torsdagen började biljetterna till Peace & Love 2013 säljas. Om en vecka kommer de första banden presenteras. En av bokningarna blir en huvudakt på festivalen.

Peace & Love kommer att fortsätta samarbeta med bokningsbolaget Live Nation.

– Vi ser fram emot ett fortsatt samarbete med Peace & Love. En viktig festival som är väldigt omtyckt av både våra artister och besökarna, säger Thomas Johansson och Tor Nielsen, Live Nation i ett pressmeddelande.

Vilken blir då huvudakten som ska hjälpa Peace & Love att konkurrera om festivalpubliken? Sajten Festivalrykten.se spekulerar i att Depeche Mode kommer att spela på Peace & Love. Ett rykte som påstod sig ha fått bekräftat från säker källa.

Enligt sajten Festivalrykten.se sammanfaller Peace & Loves bandsläpp med en presskonferens som Depeche Mode kommer att hålla på tisdag. Det är också Live Nation som har hand om bandets spelningar.

Nästa veckas bandsläpp blir viktigt för Peace & Love. Tidigare i oktober presenterade festivalarrangören FKP Scorpio banden som kommer att spela på den nya jättefestivalen i Norrköping, samma datutom som Peace & Love arrangeras. FKP Scorpio har bokat Aviccii, Rammstein och Green Day.

Först tidigare i veckan blev det klart att Peace & Love kommer att arrangeras även nästa år. Festivalledningen lyckades lösa den akuta ekonomiska krisen genom hjälp av företagare, 2,4 miljoner från kommunen och att grundaren Jesper Heed går in med miljonbelopp i festivalen.