Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Papercrouch

Varför vill ni vara med i Garage?

Vi är med i Garage för att det kommer bli en skitkul spelning och vi vill visa upp oss så mycket som möjligt, sen såklart att det är en tävling med väldigt bra priser!

Hur skulle ni beskriva er musik?

Musiken är väl i första hand inspirerad av punk rock, fast utan det politiska inslaget. Vi lyssnar alla på olika typer av musik som vi sedan blir inspirerade av och sedan slänger vi ihop alltihop i en gryta och kokar ihop något vi tycker om att göra!

Vad har ni på gång förutom Garage?

Förutom Garage så spelar vi på Musikhjälpen i P3 på Cozmoz den 15:e december. Vi håller på att skriva nytt material, repar för fullt och ska in i studion under vintern för att spela in en ny EP.

Om ni vinner, hur kommer ni att göra för att sticka ut bland hundratals andra band på P&L?

Om vi vinner, kommer det något speciellt. Kanske någon ny trend med att spela naken? Eller vänta, har någon gjort det förut? Eller kanske sno alla saker från Iggy's rider och dela ut i publiken? Vi får se...

Namn: Papercrouch

Medlemmar: Jesper Johansson (sång, gitarr), Jesper Österberg (gitarr), Sander Johansson (bas) och Adam Helldén (trummor)

Från: Borlänge

Bildades: Sensommaren 2010

Hemsida: www.facebook.com/Papercrouch