Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Pannlampa på i Smedjebackens små byar

Vad håller på att hända med och i Smedjebacken? Håller befolkningen där på att tappa sugen totalt? Varför lyssnar inte de som styr på folket? För visst är det väl folket som är Smedjebacken?

Jag flyttade till Smedjebacken för cirka 25 år sedan från den stora staden Stockholm. Jag var då en stolt Smedjebacksbo. Tyvärr är det inte så längre. Allt blir bara sämre. Jag hade inte valt Smedjebacken om jag skulle ha gjort samma flytt i dag som för 25 år sedan.

Jag bor i en by där man har valt att ta bort belysningen. Det är så svart. Skulle pannlampan slockna så skulle jag inte hitta hem. Samtidigt sätter man upp belysning längs hela Söppenmyren! Varför?

När man väljer att flytta från storstaden till landet vill de flesta bo just i en by med skola, belysning och så vidare. Detta tar man bort i Smedjebacken och krånglar till det ytterligare med allt.

Mörker

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare