Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Viktig match för Masarna ikväll

/
  • Lossnar. Australiensaren Dave Watt tog bara två poäng senast i vinstmatchen mot Västervik. Masledningen hoppas dock att det lossnar för honom i dagens match och det lär behövas i den spännande nyckelmatchen mot Piraterna.

Annons

50-46 blev segersiffrorna till Piraterna i förra mötet under våren. Och deras lagkapten Fredrik Staaf betonar i Motala och Vadstena Tidning att det är en viktig match mot Masarna i dag.

- Det är lite av en nyckelmatch. Kan vi slå Piraterna och även ta bonusen, så ligger vi bra till inför fortsättningen. Senast mot Piraterna hämtade vi in ett 12 poängsunderläge, som senare blev fyra poängs underläge till slut, säger Masarnas lagledare Andreas Engh.

- Det skulle inte förvåna mig att vi lyckas vinna med 50-46 och det blir ett avgörande 17:e heat för att dela ut den betydelsefulla bonuspoäng, siar Masledaren om och har tankarna riktade mot att publiken får en rejäl spännande avslutning på seriematchen.

Både Masarna och Piraterna kommer till start med två formstarka lag. I Masarna var det tänkt att Emil Sajfudinov skulle ha varit med i startuppställningen i dagens match. Men en hjärnskakning från en match i Ryssland under förra veckan, hindrar honom från att köra i dag.?

- Jag har fått lugnade samtal angående Emil. Det lät ganska allvarligt till att börja med, berättar Engh.

Masarna ställer upp med samma lag som betvingade Västervik senast och återigen får därför Steve Johnston förtroendet.?

- Jag hoppas dock att vi får igång Dave Watt till den här matchen. Han fick inte till det riktigt senast, säger Masledaren.

Lagen ikväll: MasarnaAvesta: 1) Antonio Lindbäck, 2) Dave Watt, 3) Simon Stead, 4) Ales Dryml, 5) Leigh Adams, 6) Steve Johnston, 7) Linus Sundström, 8) Robin Bergqvist. Piraterna: 1) Kenneth Bjerre, 2) Mikael Max, 3) Grzegorz Walasek, 4) Damian Balinski, 5) Ryan Sullivan, 6) Tobias Ingesson, 7) Michal Szczepaniak, 8) Christian Ingesson.

Mer läsning

Annons