Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Talang Sund startari olympiatravet

Annons

Efter vinterns succé på Vincennes är det nu upp till bevis mot Sverigeeliten för Fredriks stora talang. En start i det tredje uttagningsloppet till Olympiatravet på påskafton på hemmabanan, Rommetravet, är samtidigt den perfekta sportsliga godbiten för arrangören.

- Eftersom Talang Sund redan är i gulddivisionen, är det lika bra att testa. Loppet går dessutom på hemmabanan, hälsar Fredrik Linder.

- Inte alls. Känn på Regent Royal, som var trea i lördagens uttagning på Sundbyholm, en häst Talang Sund utklassade med trettio meter i Frankrike, svarar Fredrik.

Och han låter inte ett dugg nervös, karl´n.

Talang Sund har på fyra starter i år sprungit in nästan 600 000 kronor. En smått fantastisk utveckling som dessutom lovar mer. Fredrik Linder har tidigare deklarerat att han är sugen på Sweden Cup under elitloppshelgen sista söndagen i maj.

Innan det blir av, laddar Rommeekipaget upp med en start i tuffast möjliga sällskap - Rommes uttagningslopp till Olympiatravet.

- Jag planerar även att starta Simb Mirage och Lady Crow i V75 under påskaftonen. Och i ett ramlopp tar jag ut The Bad Bride som vann förra måndagen på Sundbyholm, avslöjar Rommetränaren i ropet - Fredrik Linder.

Mer läsning

Annons