Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Avskedskonserter med Mighty Voices

/
  • Mighty Voices, två körer, en i Borlänge och en i Orsa läggas ner och det blir två avskedsföreställningar med Beatleslåtar i helgen.

Petra Kvännå och hennes kör Mighty Voices gör två avskedskonserter innan Petra går vidare med sina egna projekt.

Annons

– Det var efter min medverkan i Körslaget jag blev körledare för två körprojekt, ett i Borlänge och ett i Orsa. Båda körerna heter Mighty Voices och vi har sjungit tillsammans under tre år. På lördag den 24 oktober ger kören en konsert i Orsa på Skeer och den 25 sjunger kören i Borlänge i Cozmos, båda konserterna börjar klockan 18.00.

Ungefär 60-70 personer under ledning av Petra Kvännå kommer att bjuda på ett Beatlesprogram med låtar som till exempel Blackbird, Let it be, Hey Jude, med Petra Kvännås egna arrangemang.

Under konserten i Orsa medverkar musikerna Roine "Proppen" Nilsson, Putte Snitt, Lasse Kronqvist och Per Kronqvist.

– Vi har gjort flera både stora och mindre konserter tillsammans när båda körerna slagits ihop. Jag känner att jag behöver arbeta vidare med min egen musik som sångerska, både med att ge ut skivor och göra konserter. Det har varit svårt tidsmässigt att kombinera engagemanget med körerna och min egen musik, säger Petra.

Mighty Voices har bland annat haft tre vinterkonserter i Sollerö kyrka som har varit fylld till sista plats. Alltid har skickliga musiker spelat med kören.

Annons