Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Oreparken hittar nya vägar under pandemin

Oreparken har under rådande förhållanden fått ställa in många evenemang som var bokade i parkens lokaler, andras och även egna.
Men då får föreningen tänka ett varv till, hur ska de göra? Jo, de ställer om.

Lördagen den 23 maj samlades 20 besökare utomhus i Oreparken för att lyssna på Seth Olofsson som med sin saxofon bjöd på en musikandakt. Några satt i bilar, andra på bänkar, naturligtvis med avstånd. Oreparken följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Seth återkommer vid ytterligare två tillfällen, nämligen den 13 juni och 4 juli kl. 18.00 på samma plats.

Vad mer gör föreningen? Jo, för de som inte kan ta sig ut och även andra intresserade har de trivselbingo/telefon. Första gången var det 20 förväntansfulla deltagare som var uppkopplade via telefon. Den aktiviteten är också tre gånger. Första var den 19 maj, sedan 26 maj samt 2 juni kl. 14.00.

Annat som görs är renovering/målning av staket, iordningställande av grusplan/gångar med mera. Många frivilliga ställer upp: Stort tack till alla som hjälper till.

Föreningen fortsätter att se möjligheter. Något som finns i planeringen är boule och tipspromenad. "Vi ställer om, håller i och håller ut."

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med DT Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel