Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Försvunne Patrik, 22, ska ha setts i centrala Västerås: Så fortsätter sökandet

Artikel 5 av 10
Försvunne 22-åringen i Hallsberg
Visa alla artiklar

På lördagskvällen ska försvunne Falustudenten Patrik, 22, ha observerats på en McDonalds-restaurang i centrala Västerås. Ett stort antal privatpersoner söker under helgen ihärdigt efter honom i miljöer där han skulle kunna finnas.

Annons

Bild: Google/Affisch från facebookgruppen

Läs även: Elva studiekamrater är med i sökandet efter Patrik

Observationen beskrivs i facebookgruppen "Hitta Patrik": Ett par restaurangbesökare ska vid 20-tiden ha sett Patrik sitta på McDonalds i centralt belägna Skrapan och gråta. Men där tar spåren slut. Informationen ska ha lämnats vidare till polisen i Västmanland.

I facebookgruppen engagerar sig ett stort antal privatpersoner i sökandet efter Patrik. Genom att fysiskt söka av platser, sätta upp affischer med efterlysning och dela inlägg i sociala medier gör dessa människor sitt yttersta för att Patrik ska få komma hem till sin familj igen. "Patrik ska hem. Punkt", skriver en av de engagerade personerna i gruppen.

I tisdags ska han enligt ett tips till polisen ha observerats i Köping, i anslutning till en busshållplats. Han ska enligt tipset ha varit i dåligt skick. Polisen i Hallsberg har tidigare i veckan efterfrågat bilder från övervakningskameror på bussar i Västmanland, men det finns inga uppgifter om man mottagit sådana och vad det i så fall gett. Man kontrollerar också andra tips som kommer in.

– Vi håller på att kolla upp de här tipsen, berättade Åsa Egemar vid Hallsbergspolisen tidigare för NA.

Så här gick det till då Missing people sökte efter Patrik i Hallsberg:

Missing people har tidigare arrangerat ett antal sök efter Patrik i Hallsbergstrakten. Skallgångskedjorna har koncentrerats till ett område öster om Dollar Store i norra Hallsberg samt i östlig riktning mot Sannahed. Nu har man ingen planerad aktivitet.

Tre veckor har gått sedan Patrik klev av tåget på fel station – han skulle ha gått av i Mjölby med gick av i Hallsberg. Sedan dess är han spårlöst försvunnen. Kort efter försvinnandet påträffades delar av hans tillhörigheter på stationen i Hallsberg.

Har du uppgifter om försvunne Patrik? Kontakta polisen på telefonnummer 114 14.

Läs också:

Inga spår efter Patrik trots stor sökinsats - föräldrarna vädjar på Facebook

Klasskamraterna är fast beslutna om att hitta försvunne 22-åringen – "Vi måste hitta Patrik"

Missing People avbryter sökarbetet efter Patrik, 22 – i brist på spaningsledare

22-årige Patrik försvunnen – gick av tåget på fel station: Stor sökinsats

Ny ledtråd i sökandet efter försvunne Patrik – uppgifter om att han setts i Köping

Alla artiklar i
Försvunne 22-åringen i Hallsberg