Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ordförande Werner avgår efter tio år

Efter tio år som ordförande för SPF Barkenbygden i Smedjebacken har Alf Werner valt att han avgå.

Annons

Det var med viss vemod han avslutade sitt uppdrag med att sitta ordförande vid årsmötet. Alf Werner önskade alla välkomna till mötet, speciellt de nio nya medlemmar som tillkommit. En parentation hölls över två avlidna medlemmar och Alf läste några rader ur den hemlöse av Dan Andersson.

Därefter tog Vädurarna över och bjöd på blandad musik från Söderbärkemarchen till Elg Anders gånglåt. Hela elva musiker deltog med solosång, durspel, gitarr, historier och nyckelharpa. Publiken rycktes med och applåderade flitigt mellan låtarna. Ett mycket uppskattat framförande.

Kaffe med gräddtårta bjöds sedan till både musiker och årsmötesdeltagare

Årsmötet avverkades därefter snabbt med verksamhetsberättelse, ekonomisk rapport, årets program och inte minst ansvarsfrihet för styrelsen. Årsmötet valde Gert-Ove Sandberg som ny ordförande att efterträda Alf Werner. Nyvalda i styrelsen blev även Mats Persson och Rigmor Hedlund.

Som sista punkt på årsmötet avtackades Alf av den nye ordföranden Gert-Ove . Blommor och en present överlämnades av Inga-Lill Zinders. Även Kerstin Nyberg har valt att lämna styrelsen och hon avtackas senare.

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med DT Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel