Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bra polisjobb stärker Brown

Annons

Minst sju personer är nu gripna, misstänkta för någon form av samröre med sprängladdningarna i London och självmordsuppdraget vid flygplatsen i Glasgow. Två av dem som kunnat gripas av polisen fanns i fordonet som började brinna när den kördes in i flygplatsbyggnaden i Glasgow.

De snabba gripandena tyder på ett mycket kvalificerat polisarbete. Det bevisar också att polisen har en väl fungerande underrättelsetjänst som kontinuerligt och framgångsrikt kartlägger de individer som av olika orsaker vill orsaka död och förintelse på de brittiska öarna.

Den nye premiärministern, laborledaren Gordon Brown har fått en tuff start eftersom åtminstone dådet på Glasgows flygplats tros ha iscensatts som en följd av att premiärministern kommmer från Skottland.

Det är lätt att föreställa sig tonläget mot den nya regeringen om polisen fortfarande stått handfallen och inte kunnat hitta någom misstänkt för det som skett.

Om de gripna kan knytas till vad de misstänks för och om beredskapsnivån i landet snart kan sänkas. är det troligt att även regeringen får en framgång i opionen.

Det bör Gordon Brown tacka den skickliga poliskåren för!

Mer läsning

Annons