Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vilka riksdagsmän röstade ja?

Annons

I stället för fängelse borde den som skjuter en varg få medalj. Det är en skam för Sverige att i dessa nedskärningstider, satsa miljoner av våra skattepengar på vargspårning, helikoptrar, oräkneliga utredningar som bara göder redan gödda byråkrater.

Omskola vargspårarna till poliser, flytta de vargälskande byråkraterna på Naturvårdsverket till någon skogskoja i Furudals-området och gör som de rakryggade norrmännen: Skjut alla vargar och även andra rovdjur som omöjliggör boskapsskötsel i berörda områden och ge individen dessa rättigheter tillbaka innan det är för sent.

Många säger att rovdjurspolitiken är demokratiskt grundad på ett beslut i riksdagen. Ingen riksdagsman/kvinna har före detta beslut frågat människorna som verkligen berörs av denna påtvingade närhet till rovdjuren.

Därför är det inte ett demokratiskt fattat beslut, utan ett slött ja-sägande av våra riksdagsledamöter, vilket borde och måste omprövas.

Till slut skulle jag, och jag tror många med mig, vilja veta vilka av våra dalariksdagsmän som från början hade så mycket vett att de röstade nej till denna horribla rovdjurspolitik som vi nu har i Sverige.

Ni får gärna lämna ett svar, så att intresserade väljare vet vilka som är värda en röst vid nästa val!

GUSTAV VASA

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons