Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vi vill ha guld - inte Messing

Annons

Sverige har gjort ännu ett magplask i OS och vi är ett åtlöje för världen. Det är nu bevisat att Australien är en större vinteridrottsnation än vi.

Hela Sverige sörjer och har svårt att sova på nätterna. Men de ansvariga lever gott bakom sina skrivbord och jättelika fallskärmar. Ingen verkar utkräva ansvar.

Det gör vi. Vi ska inte nöja oss med Messingsmedaljer.

Idrottsministern måste ta sitt ansvar och avgå!

Låt någon som gör något positivt för idrotten ta över, till exempel Lasse Kronér. Vi kan inte fortsätta och se hur våra skattepengar används till både ditten och datten, utan att det görs en rejäl satsning görs på idrotten.

Avsätt finansministern och satsa på idrotten i stället för försvaret, kulturen, vägsaltet eller vad pengarna nu går till. Vi behöver inte Jas, bredband och digitala tv- sändningar.

Vi behöver GULD, SILVER och BRONS. Vi kan inte fortsätta att misshandla barnen i skolan med läxor som försvårar deras träningsmöjligheter.

Avsätt skolministern, öka kraftigt idrottsämnet i skolan och dra ner på onödiga ämnen som matematik och historia. Vi har ju miniräknare och utan idrottsframgångar har vi ju ingen kul historia att blicka tillbaka till i framtiden. Varje kommunalråd som inte har ökat anslagen till idrott borde ta sitt ansvar och avgå. Nu får det vara nog.

Sverige kan inte fortsätta att styras av it-nördar och vargälskande stockholmare som inte ens blev valda i skollaget när de var små.

UPPRÖRDA DALABOR

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons