Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vem skall man rösta på?

Annons

Ingen, är mitt svar! Jag har hört en del debatter i tv, den ene verkar tokigare än den andre.

En del har idéer så att man baxnar. Fakta kvarstår dock och det är att Sverige ligger på "efterkälken" mot många andra länder.

Hjälper inte om det är en högerregering eller socialdemokrater.

Det de mest bryr sig om är att de själva tjänar bra med pengar.

Man kan ju ta ett par exempel: Detta till exempel att homosexuella ska kunna adoptera barn. Den idén är minst sagt förskräcklig!

Ett oskyldigt barn ska uppfostras av två homofiler! Barnet får ju en fullständig snedvriden bild av hur ett liv gestaltar sig.

Ett barn behöver ju omvårdnad från båda könen. Blir det så här är det ju fullkomligt absurt. De andra barnen med naturliga föräldrar talar om det och det som de varit med om och fått och så vidare.

Dessutom kommer de säkert att bli retade av sina kamrater. Ja, kort sagt: Hela deras liv kommer att bli snedvridet.

En annan "tokidé" är euron. Skulle detta gå igenom kommer det mesta att bli dyrare som det blivit i andra länder som har infört euron. Då är Sverige redan ett av de dyraste länderna i Europa.

Ett exempel på en kategori som kommer att råka mycket illa ut om euron införs i Sverige är de som måste äta vätskedrivande medel.

I andra länder med euron har ett besök på en toalett höjts från ett pris motsvarande en krona till en euro. Detta betyder att här skulle det bli en avgift per dag för den som äter vätskedrivande på 60 kronor mot nu ungefär 7 kronor!

Från 200 per månad till 1 800! Detta kommer att drabba dem som bor i större samhällen eller städer.

Men så pass långt tänker väl inte politikerna!

Men att sossarna sedan skulle ge ett bidrag för toalettbesök, är nog att vara för stor optimist. För det blir säkert socialdemokraterna som styr landet efter valet.

Vilket inte spelar någon roll för hade det varit ett annat parti hade det nog blivit samma sak. Enda ljusglimten i det av mig relaterade är att kristdemokraterna har insett absurditeten med att homofiler får adoptera.

"RÖSTSKOLKARE" GRÄNGESBERG

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons