Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vart är vi i Älvdalen på väg?

Annons

Om vi ej satsar på våra barn och äldre, vad blir resultatet i förlängningen? De äldre har byggt upp vårt samhälle och barnen ska ta vid. Barnen är vår framtid. Se det nu innan det är för sent!

Dessutom ska väl de äldre få njuta av sin ålderdom. Sverige säger, föd fler barn men hur blir du sedan behandlad som förälder? Man strider för sina barns rättigheter men får ingen respons. Sverige är inget barnvänligt land. Vi vill väl att våra underbara ungar ska vara stolta över att bo i Älvdalen och när de är utbildade och klara kunna tillföra något till Älvdalen genom att vilja flytta tillbaka igen. De ska kunna tänka: "Älvdalen, det är ett ställe vi är stolta över. De satsade på oss."

Älvdalens kommun är vida känt för alla sina projekt. Hur skulle det vara om det kunde bli lite riktiga jobb i stället för dessa bedrövliga EU-projekt i parti och minut? De uppvisar inget konkret resultat utan endast konstgjord andning och arbetslöshetsstatistiken visar ett bättre resultat än verkligheten.

Den bästa PR en kommun kan få är en bra skola och en bra åld-ringsvård. Ska vi få mera skattepengar måste vi få en större inflyttning. Vi i vår stora kommun måste kunna samarbeta kring ett gemensamt mål för Älvdalens framtid!

CARINA SAMELL

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons