Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vård och omsorg - betydelsefullt arbete

Annons

Jag beklagar att Susanne i FK 2 september missförstår mitt syfte med debattartikeln "Kunskap om äldrevård behövs" den 9 augusti.

Jag pekar på nödvändigheten av att vi fritidspolitker också ska ha möjlighet att följa upp alla de insatser vi medverkar till för de äldre och handikappade. Får personer med de största vårdbehoven också de mest omfattande vårdinsatserna? Gör vi rätt saker på rätt sätt?

Du har ryckt ut lösa meningar ur min artikel som gör att det verkar som jag kritiserar någon personal vilket jag naturligtvis inte gör. Läs artikeln en gång till!

Jag bryr mig om de människor som bor i våra "särskilda boenden" och när någon far illa, som till exempel Ingrid som kämpar för att få ett självständigare liv och känner sig så motarbetad - du har säkert läst om henne i FK - då måste man fundera över dessa frågor och få en redovisning. Du skriver litet föraktfullt att politikers favoritsysselsättning skulle vara att läsa uppföljningar. Jag vill uttrycka det så här: Om vi inte följer upp alla våra insatser tar vi dåligt ansvar för våra omfattande beslut i nämnder och fullmäktige! Jag är glad över att du anser att det alltid är omsorgstagarens definition av livskvalitet som styr verksamheten.

Låt oss gemensamt arbeta för en fortsatt god äldrevård i Falu Kommun!

CATHARINA HJORTZBERG-NORDLUND

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons