Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Var tacksamma över EU

Annons

Förre riksdagledamoten Bengt-Ola Ryttar från Gagnef vill att det svenska folket skall rösta nej till den nya EU-valutan, varnar och skrämmer oss för ett framtida Europas Förenta Stater.

Egentligen borde det svenska folket vara innerligt tacksamt att vi numera är medlemmar i EU. Och ju mera makt som överlämnas från inkompetenta svenska politiker till EU desto bättre.

Just nu har ju de svenska fiskarna anledning att tacka EU, som satte stopp på det idiotiska, ensidiga torskfiskestopp som sossarna ville genomföra. De offrade ju fiskarna för att få detta miljöpartis stöd och därmed kunna klamra sig kvar vid makten.

Och trots en skatteutsugning in på bara skelettet räcker inte pengarna till anständig skola, vård och omsorg. Ej heller till att någorlunda bekämpa den växande och allt mera våldsbenägna brottsligheten.

Nej, svenska folk. Ni är i bättre händer om vi blir en delstat i Europas Förenta Stater än om dagens svenska politiker ska tillåtas fortsätta sitt (van)styre. Och något hopp om bättring kan ju inte skönjas? Dessutom skulle ju många hundratals miljoner sparas på att drastiskt minska på detta politiska frälse. Vad kostar exempelvis denna överbefolkade riksdag med 349 (!) ledamöter?

KALLE

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons