Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Väljare i Leksand - vakna

Annons

Efter att studerat Leksands kommunfullmäktige senaste året frågar jag mig om det överhuvud taget är någon idé att rösta i Leksand. Alla frågor är ju i princip avgjorda före omröstningen i KF, hur kostnadskrävande och felaktiga de än är.

Några exempel av många:

Under innevarande valperiod har 800 000 kronor "kastats i sjön" på grund av överbefolkat fullmäktige (arvoden plus partistöd). Dessa siffror fanns tillgängliga vid röstningen om ledamöter till kommande period.

En lag om att kommuners fakturor ska ankomstregistreras skulle varit genomfört 1997. Detta har ej skett i Leksand, och när det så småningom måste genomföras har det kostat kommunen ett antal hundra tusen kronor, felaktiga fakturor som betalats, försening av moms, återbetalning och så vidare.

När beslut togs om att bygga ny brandstation skulle naturligtvis samtidigt beslut fattats om utnyttjande av den gamla. Ingen vet tydligen i dag vad kostnaden är (Hyra plus underhåll).

Uppmaning - rösta på miljöpartiet, har ingen sympati för deras politik, men de har endast en person på valsedeln. (I alla fall ett sätt att minska antalet ledamöter i fullmäktige).

Lycka till!

SVENNE

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons