Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vad är det som händer i Ludvika?

Annons

Vilket utmärkt förslag Karl-Axel Eriksson, bopartiet, har lagt fram, om sänkning av fartgränsen på våra gator till 30 kilometer i timmen.

Högbergsgatan från Ljunghällsvägen över järnvägsövergången mot Högberget är en av fartsträckorna i det bilrally som ständigt pågår på Ludvikas gator. En annan fartsträcka är Engelbrektsgatan från Skolgatan till Högberget.

Ni skulle se när det lyser rött vid järnvägsövergången, då gasas det ordentligt för att hinna över innan bommarna fälls.

Sedan har vi de som använder bilen, mopeden och motorcykeln, för att föra så mycket oväsen som möjligt.

De flesta vet att dessa fordonsförare inte fått leva ut sin kreativitet i tidiga barnaåren. De har inte fått brumma och stoja när de var i lekåldern.

Nu får de här hämmade marodörerna härja fritt på våra gator, och det gör de helst efter mörkrets inbrott.

Det lämpliga vore att polisen utfäste en liten belöning till dem som rapporterade registreringsnumren på marodörernas fordon. Mopedisterna kan fotograferas.

De ungdomar som gapande och skrikande, med ölburken i händerna, som de stärker sig med då och då, på sin skrikande vandring omkring 23.00 på kvällen till diskot eller krogen bör sättas i ljudisolerad cell, under kontroll att de skriker. Lyckas nedsättningen av farten på våra gator får vi en lugn och tystare stad som alla stadsbor har glädje av.

INVÅNARE I BULLERBYN LUDVIKA

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons