Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ulvskog var inte trovärdig

Annons

I debatten mellan Marita Ulvskog och Marit Paulsen påstod Marita Ulvskog att oavsett om vi går med och säger ja till euron eller väljer att stå utanför så har svenska EU-delegater tillträde till alla sammanträdesrum. Det är fel och Marita tvingades dementera detta, både i tv och i radio. I dementin i tv sa Marita, att i en lång debatt så kan det bli fel.

Jag som satt i publiken under debatten kan konstatera att Maritas förklaring inte är trovärdig. Hon upprepade nämligen sitt påstående flera gånger. Det var således ingenting som av misstag flög ur hennes mun.

Frågan om hur ett nej skulle påverka våra möjligheter att delta på viktiga möten i Bryssel var naturligtvis en fråga som självklart kunde förväntas komma upp i debatten. Så dåligt påläst tror jag inte att Marita Ulvskog är.

Om vi väljer att stå utanför eurodelen av valutasamarbetet så kommer våra politiska företrädare i Bryssel inte få delta och dessutom sakna rösträtt vilket torde vara självklart. Jag hoppas att det är fler än jag som reagerar på Ulvskogs sätt att debattera.

Jag kommer att rösta ja den 14 september

ULLA OLSSON

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons