Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tystare Finnmarkstur

Annons

Svar till "Länge leve Finnmarks-turen":

Du undrar om jag är flyttbar? Ja, visst är jag flyttbar. Men jag anser inte att det är rätt att jag ska behöva resa bort en hel helg för att slippa de oerhört starka högtalar-oljuden från Hillängens lP i samband med Finnmarksturen - och en massa andra idrottsevenemang.

Skulle du fråga en person som går på en trottoar och blir påkörd: "Är du inte flyttbar?". Jag tror inte du skulle göra det. I stället skulle du väl fråga den som kör upp på trottoaren vad han egentligen håller på med. Du kanske också skulle säga till honom att han är vårdslös och hänsynslös.

När det gäller min balkong, så är den inte trång; vad har du fått det ifrån? Den är rymlig, blomsterprydd och trevlig att sitta på - utom när det är aktiviteter på Hillängens lP.

Vidare skriver du att du tycker att jag är "fruktansvärt överkänslig". Efter vilken måttstock går du då? Din egen, naturligtvis, för du verkar inte fatta att olika människor störs olika mycket av oljud.

Jag vill också kommentera bildtexten, som lyder: "En del av cyklisterna i Finnmarksturen hade nog andra plågor att tänka på än för högt ljud."

De som deltog i Finnmarksturen gjorde detta frivilligt och måste ha räknat med att de skulle kunna ådra sig olika skador. Detta har inget med det starka högtalaroljudet att göra.

Finnmarksturen får naturligtvis leva så länge den vill, bara den inte för med sig ett fruktansvärt starkt högtalaroljud som drabbar omgivningen.

VISA HÄNSYN

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons