Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Trettio år räcker

Annons

Midsommartid, gemenskap, glädje, lövade stänger och dans därtill. Det har jag trott var något som förenar hyresgäster. Två år i rad har jag nu fått bevis för att så är det inte i Norslundsskogen.

När midsommarstången för hela bostadsområdet ska kläs, då är det inte många som hjälper till. I år var det åtta tappra hyresgäster samt en som kom och lämnade blommor som deltog i utsmyckningen av midsommarstången. Ett stort tack till er!

Vi har kanske en vilja att föra vidare traditioner därför har vi klätt stången. Det som retat mig är att två år i rad har hyresgäster senare gått till utegrillen på området och klätt en "egen" midsommarstång.

Hur kommer det sig, att man inte kan hjälpa till att klä den som är för hela bostadsområdet, utan gör sig en "egen"?

Jag gillar midsommarstänger och allt som hör dit. Men nu har i alla fall jag klätt den på området för sista året. Trettio år får räcka för min del.

Nu vet jag att det finns hyresgäster som kan det för "egen" del, och då hoppas jag att de delar med sig kunskaperna till de övriga, så blir det nog säkert en fin midsommarstång nästa år för hela bostadsområdet.

Själva midsommarfesten är en riktig sommarfest ett stort nöje för alla boende på området. En fest som hyresvärd och Hyresgästföreningen har tillsammans.

ANITA LARSSON

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons