Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Till civilisationens försvar

Annons

Svar till "Pilgrim".

Tänka sig att kvinnor inte kan låta bli att bjuda ut sig genom hårdsminkade ansikten, korta kjolar och bara magar. Att de inte har vett nog i sina söta små huvuden att dölja sina behag för oss män!

Det kan väl vem som helst lista ut att mannen är ett urtidsdjur betingat på bröst, rumpa och ansikten utan skavanker. Helt naturligt att vi reagerar på dessa stimulantia: vi tittar en extra gång, blir upphetsade, börjar fantisera om sex, och slutligen våldtar.

Därför föreslår jag, som en förlängning av signaturen Pilgrims resonemang, att vi stiftar lagar gällande klädsel för kvinnor, för deras eget bästa alltså.

Slöja så de inte kan hetsa upp oss med läppstift och kajal. Eller förresten, höfter och mage måste ju också döljas, därför får det bli den heltäckande burkan i stället.

För att de sedan inte ska kunna hetsa oss genom verbala osedligheter föreslår jag separata skolor.

Eller förresten. De hetsar oss tillräckligt genom sin närvaro i det offentliga livet. Vi förbjuder dem att gå i skola. Vi förbjuder dem också att arbeta.

Männen på arbetsplatserna kan ju ta sig till vad med som helst om de känner kvinnodoft. Så upprätthåller vi bäst vår västeuropeiska civilisation.

DEN FRESTADE

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons