Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Testosteronstinna häxmästare

Annons

Inskränkthetens häxmästare, Ingemar Nyrede, LO facken i Smedjebacken, har åter igen varit spjutspetsen i den vuxenmobbning som vårt kommunalråd Lena Ludvigson Olafsen utsätts för med jämna mellanrum av LO:s testosteron stinna herrar.

I lördagens Nya Ludvika Tidning finns en artikel där han och hans nickedockor tar ära och heder av Lena Ludvigson Olafsen och förringar alla andra på den socialdemokratiska listan som inte kommer från mansdominerade LO förbund. Lena har varit avdelningsordförande i kommunal Dalarna under flera år samt varit ledamot av deras förbundsstyrelse.

Lena är bra förankrad och respekterad bland många fackföreningar men vägrar att låta sig styras av några gubbar som fått sina uppdrag inom LO sektionen Smedjebacken eftersom ingen annan vill ha dessa poster.

Ge Ingemars "mobbningsgubbar" en match på valdagen och rösta socialdemokratiskt men kryssa då först och främst Lena Ludvigson Olafsen eller någon av dem som står henne nära.

Stoppa mobbningen av Lena och de som städat upp i Smedjebacken efter en "Metall"-styrd period där skulderna växte kommunen över öronen.

FACKLIGT AKTIV

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons