Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stoppa dem vid gränsen!

Annons

Nu väller de in över våra gränser och kommer hit och utnyttjar vår generositet, sen sticker de iväg när det passar. Vad ska de hit och göra? De kan gärna stanna kvar i Afrika och Medelhavsländerna. Kommer hit och ta för sig av alla resurser och skaffar en massa barn som tar plats.

Inte förstår man vad de säger heller. De får väl ta seden dit de kommer och lära sig språket.

Ta koltrast till exempel. För det första är han helsvart och passar bäst i Afrika, och pratar så man inte förstår ett enda dugg. Om han måste vara här får han väl lära sig låta som en svensk talgoxe.

För att inte tala om sädesärla och svart/vit flugsnappare med sina svarta muslimhucklen, en blåmes har i alla fall blå/gula färger.

Och har vi råd att ha de här? Myggor och insekter räcker ju knappt till våra svenska fåglar! Och vadå mångfald? Bjärta bofinkar och stöddiga tranor som kommer hit och tror att de är nåt, gråsparvar är det i alla fall nåt diskret svenskt över...

Fast de är för många och så skitar de ner. Å förresten, så kommer skatorna och äter min fågelmat som jag hänger ut. De kan väl hålla sig hos grannarna. Grannarna kan gärna flytta förresten, jädra nollåttor från Salbohed! Och egentligen är uppstoppade fåglar finast och inte går det åt några fågelfrön heller.

Glad vår på er!

PI-PIP-PIPPI

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons